ny dag!

Sitter och ser på doctor phil på överskyddande föräldrar, man kan förstå att man vill hålla koll på sina barn så att det inte händer dom något, men.....
Man kan INTE praktist taget gå efter dom var dom än går, tvinga dom vara med en hela tiden och så vidare. Barn måste få skaffa sig en egen personlighet och få lära sig på egen hand oxå hur världen funkar.
Man tror ju inte det är sant när man kollar på programmet, man börjar ju oxå fundera på vad man själv kommer göra när man får barn. Man säger ju hela tiden "så och så tänker jag vara när jag får barn!" Men hur mycket av det stämmer för dom som faktist fått barn om man tänker tillbaka? Visst jag sitter inte och säger att vissa inte håller det men det är faktist många som blir tvärt imot i vad dom sa.
Tittade på unga mammor idag också, följer det som en tok hehe. Tycker det är starkt av vissa som sköter sig o allt att ta hand om barnet/barnen och ger dom själva och barnen en bra framtid. Men ibland kan man bli så himla förbannad när man ser dom som bara skaffar barn för att det e kul och att bebisar är så gulliga, sedan får man se hur dom totalt skiter i ungen. Kommer ihåg det avsnittet där mammn hade precis fyllt 18 och tyckte det passade sig att gå ut och vrålfesta medans pappan till barnet som jobbade som tusan fick sitta hemma med barnet, så tycker hon att det är smart att vräka ur sig att när hon är ute och super så vill hon inte tänka på att hon har karlen och barnet där hemma. Sedan i ett avsnitt senare samma person sitter o gnäller hos sin mamma (som idiotoskt nog håller med idiot dottern) att hon ska dumpa pappan för att han knappt är med barnet... ÄR DET SÅ JÄVLA KONSTIGT? Hon jobbar inte, pluggar inte, lämnar av tidigt på morgonen barnet till mamma som avlastning o gör saker hon vill, medans hennes pojkvän jobbar dubbla pass för att betala alla räkningar o se till att ha mat på bordet o pengar över. En dålig pappa till barnet? Nej, under sånna omständigheter så kan man ha förståelse, och om hon lätt kan överge ungen kan hon med skaffa sig ett jobb.
Usch blir så arg när jag tänker på det.
Byte av ämne. =)
Nu börjar även generation fett, dom är i missisippi. stör mig bara på min tv för det är bara på kanal tre det är brus hela jävla tiden och det gör en förbannad när man ser på ett svenskt program. har inga sånna problörm på andra kanalrer eller när jag ser på film. Men men.... ska sätta mig o läa tidningar. Skriver väl en rad sen när jag läst hehe.

TJAO!


Onsdag den slöaste dagen ever.

Jahoppsan... Suttit på lektion idag och pratat om luftvägarna och ect... väldigt interessanta ämnen men när det upprepas om o om o om o om o om IGEN så blir det lite tjatigt...
Men det gick bra och jag satt o gjorde eget arbete så fick lite gjort iaf.
Ville bara rapportera lite idag. Imorn så ska vi måla färdigt vardagsrummet tänkte vi. Så det blir nog bra. Ska försöka fixa batterier till min kamera så man kan börja ta lite bilder.

TJAO!

tisdag, en helt vanlig dag i veckan.

Nu sitter man här igen och rapporterar, ja har sett en hel del filmer som t.ex: REC, Solestice, weiners, just another gay movie, 8 legged, de glömda själarnas ö, get smart bruce and Iloyd out of control, semi pro och in love with the dead.
Om jag ska recensera dom så blir det såhär:

1, REC - extremt bra skräckfilm och levererar ordentligt så man sitter skrämd resten av filmen,
ett minus tack vare journalisten som är oerhört irreterande och man vill ta livet av.

2, Bruce and Iloyd out of control - Väldigt rolig film, älskar delen då Iloyd försöker hjälpa bruce med sitt kvinno problem,
ett minus är att man kunde förutse filmen för mycket.

3, Semi Pro - Rolig film rätt igenom förutom att den kan bli lite stel och man tröttnar, jag rekomenderar att
lyssna på extra matrialet på sången "love me sexy".

4, Weiners - tre grabbar som åker igenom USA för att ge bort gratis korv och hjälpa sin kompis hämnas
på en dr.phil lookalike som förstörde hans liv. Roliga stunder i filmen men förutsägbar.

5, Solestice - Ger en liten skräckkick i början och sen börjar den bli jobbig, dessvärre inger trailern mer spänning än själva filmen.

6, De glömda själarnas ö - riktigt charmig film men förstår inte varför dom jämför den med harry potter? Visst det handlar om magi men det gör många filmer inom den genren. Hade nog varit bättre på engelska än på danska.

7, In love with the dead - Jag hade gett den här filmen så mkt bättre betyg om man inte behövde sitta igenom ca 1 timma och sega sig ur en handling som är skum och oerhört tråkig. Sista delen av filmen är jätte bra! Men om man inte har tålamod så förstår jag det.

8-9, Just another gay movie/8 legged - DÅLIG! handlar bara om massa sex och vilket dom utför i själva filmen och fattar inte varför den är från 15 års ålder när det praktiskt taget är en porrfilm. Får se hur dom har sex med varandra och vilka sexställningar m.m. 8 legged movie kan jag inte kommentera pgr av att jag inte klarade av o se pgr av min stora fobi men utgår från han vi kallar herr I, han säger: " riktigt värdelös, det ända nöjjet var att se att wewe var skitskraj".

Men det där e ju enligt våran åsikt och behöver inte överstämma med andras åsikter. Ja annars har det bara varit lungt vi har ätit gott o mått bra. Vi har suttit och tittat på hus oxå, hittade ett JÄTTE fint hus som jag vill ha men det är svindyrt, kostade 950000 kr och det e inga pengar vi har men om ngn vill så gärna donera det så finns jag här haha ^_^.
Nej nu ska jag försöka vara gullig iaf se hur det går slutar väl med att jag blir förbannad i slutändan haha. ha det gött.

TJAO!

En lugn o skön dag...

Ja idag har det varit en ganska skön dag, har tagit det lungt och varit ute och ätit mat på kina resturangen (mys mys), handlade sen o fick skjuts hem av min faster. Så nu sitter man framför datorn o e oerhört seg bara vilket e lite boring men får se om vi tar det lungtr sen oxå eller om man ska ta o hitta på ngt.
Förmodligen så tar vi det lungt här hemma men man vet ju aldrig.
Ska ringa veterinären imorn oxå angående katten o se vad dom säger. Han har blivit så oerhört smal och det var länge sedan han kastrerades och han äter normalt o allt. Provade t.o.m och avmaska honom (man ska igentligen inte avmaska inomhus katter men apotekaren sa att man kan prova), så får se vad veterinären säger helt enkelt. Vi ska ringa imorgon. Får se vad domen blir. Det är ju inte billigt heller och åka in dit o ta en koll, tycker det är för dyrt igentligen. Men dom måste väl tjäna sitt levebröd oxå.
Har tänkt mycket på mina föräldrar idag också, vilket är väldigt jobbigt. Ibland känns det som att någon straffar mig genom att ta båda mina föräldrar så tidigt. Dom blev inte ens 55. Vad är oddsen igentligen? Och båda dör i cancer. Ena i livmoderscancer som spred sig ut i kroppen (hon fick diagnosen för över 9 år sedan och då hade dom inte mycket till dett så hon var försöks kanin på medecinerna som finns idag), och far min dog i lungcancer i augusti. Mamma dog på sjukhuset och pappa hittade jag hemma. Så ni som har gått igenom det jag har så förstår ni vad jag menar, en sådan här upplevelse är grym ocg går inte och beskriva med ord, hoppas ni hade bra vänner och familj som jag har. Och jag hoppas ni andra som läser detta donerar en slant till cancerfonden, varje bidrag ni gör ser till att deras forskning går framåt och ni ser till att andra barn slipper gå igenom det som jag har gjort.
Men iaf nu har jag lättat på trycket så ska ta och hitta på något annat.
Hoppas ni alla har det bra.

TJAO!

Just another monday...

Ja här sitter man på en måndag och ser på tv och funderar ut på vad man ska laga för mat idag. Hmmm... finns så mkt o välja ibland ska det bli asiatisk mat eller ska det bli texmex så mkt o välja kan fan inte bestämma mig. Sen när vart det så svårt o bestämma vad man skulle laga till middag igentligen? Så mycket olika ingridienser så man vet ju inte vad man ska välja och vilket som är bäst heller. Äsch det läser väl sig, hoppas vi har filmkväll idag iaf vill se film! Sen någon dag så ska vi och två polare till gå på bio. Mycket o se framimot. Men får se hur det blir idag iaf ^^. Aja nu ska man väl ta o kanske äta ngn frukost (inte för att jag e hung rik men man kan ju ta en titt.

TJAO!

Another day in my town...

Fan alltså, dagarna har gått riktigt segt nu för tiden, jag har lyckats vända på dygnen och gått o lagt mig 7 PÅ MORGONEN! Damn säger jag bara.... Men nu ska det vändas på tillbaka. Svårt som bara den! Man tänker ju så mycket på kvällarna, så svårt och sova nu när min pappa dog. Nu har man inga föräldrar o luta sig på utan nu är det verkligen sig själv man får förlita sig på och sin egen styrka.
Ni som har gått igenom en förälders död vet ju vad jag pratar om. Det är svårt och man tror aldrig att man ska komma över att dom verkligen är borta. Ens säkerhetsnät är borta för alltid. Stödet, kärleken och gemenskapen man hade kommer aldrig finnas där igen. Men jag kan lova er.
Bara för att den kärleken försvinner finns det faktist kvar... Har man bra vänner som jag har så vet man att stödet och gemenskapen och deras kärlek kan fylla det hålet till en viss bit och det klarar man sig på. Lås inte in er och tro att livet är över.. Livet går vidare fast på ett annat sätt.

Men men enough about that... Blir lite tjatat då hehe. Ska fortsätta vara med mina bekanta nu. Är och hälsar på hos min bästa kompis. Måste ju ägna lite tid hehe.

Ha det gött, TJAO!

The night has come....

Ja nu sitter man här hemma o tar det lungt framför datorn och tv:n, ser på spiderman på 2:an... Det är en bra kanal för där är det banne mig ingen reklam! Hatar när man precis kommit in i en film så blir det paus... Och den känns som evigheter också. Plus vart klar med mitt skolarbete.. nåväl iaf det ena. *suck* den tog evigheter kändes det som.
Men nu är den klar o jag kan luta mig tillbaka... Iaf för kvällen. Imorgon börjar jag på nästa. sen e jag KLAR!
Min lilla kisse bara springer runt här o tycker han är häftig hehe. Han är en liten besservisser men han e söt! Så man kan ju inte bli arg på honom. Har en bekant här ochså som har fastnat framför tv:n. Bjöd på middag föreut.. världens lyxmiddag blev det hehe... hemmagjord spagetti och köttfärssås.. Den gick hem även m jag fick dra ned på krydderna för folket här hemma.. Jag älskar att ha massa kryddor i maten så för mig smakade den inget men den gick ned.
Nej nu ska man ta o krypa ned under täcket och njuta lite tänkte jag. Det blir mys!

Natti och TJAO!

*YAWN* God eftermiddag!

Ja idag ska då uppgifterna vara inlämnade och jag känner att det börjar brinna under fötterna. Ska iväg en snabbis om en stund och hämta lite papper så då blir det mycket lättare haha!
Såg en ny skiva på tv som jag skulle vilja ha, harddance mania 15. Me want it very bad! Men får väl gå ned o köpa den helt enkelt. Inte så svårt... Hoppas bara den här skivaffären vi har här nere har den. Probably not but we can hope...

Somnade inte förens sex i morse XD. Vet inte varför men kunde inte sova. Jag var JÄTTE trött när jag la mig men hur jag än gjorde så kunde jag inte bara somna. Så gick upp och såg på tv ett tag o gick o la mig sen igen. Då gick det bättre.. Ska se om jag kan hitta sånna där metall grejjer till min bokhylla idag oxå. Ska se om dom har det på priskrossaren. Dom har alltid sånna där små saker som man alltid behöver. Om det är att fixa saker hemma eller bara köpa en prydnad som sätter pricket över iet med ngt. Plus att det är billigt och bra gör ju inget heller hehe.

Nej nu ska jag hoppa in i en duch. Ska ta o fixa lite bilder som jag kan sätta upp med det blir när det blir.
Ha det. TJAO!

Lite mer gjort lite mer ångest O_O

Ja då har jag suttit och pluggat iaf. Började två uppsatser och fick 2 1/2 sida gjort sammanlagt... Ja jag vet jag e ganska sämst haha. Men det går ju o jobba igenom fort när man väl vill. Ska som sagt vara inlämnat IMORN... omg omg omg.... Men det fixar jag galant =D ( lika bra att tänka positivt hehe). Ska ned på det stora centrumet oxå och leta efter små metall grejjer till min bokhylla som jag kan ställa mina hyllplank på. Det underlättar.
Svårt att hitta bara.

Och yes jag har tagit EN ciggarett idag men inte fler... Var ju tvungen o göra något för att lindra irritationen för min inneboende som bor med mig haha. Tycker synd om stackarn. Men men... inget som denne inte vet =P

Nej nu ska jag ta o fixa iordning min MP3 inför natten så man har ngt och bli döv till... Ska man bli döv kan man iaf gå o bli döv till ngt som kicks ass! Den låten som mest ekar genom mitt huvud är Nightcore - Another night.
Jag har fortfarande inte passerat över techno o trance biten och kommer förmodligen inte göra det heller.

Men nu ska jag återgå till mitt så hörs vi väl imorn =D

TJAO!

Second day of: "no smoking".

Andra dagen av att låta den där jädrans giftpinnen vara ifred. Det är lockande att gå tillbaka men jag har gett mig fan på att nu är det SLUT! Det är ett stort steg till ett nytt liv, eller iaf ett hälsosammare liv. Man får ju ta och omprioritera livet nu efter att andra föräldern är borta. Mamma dog av livmoderscancer och pappa dog nydligen av lungcancer. Lite skrämmande när man läser det och sen börjar fundera på vad ens gener har i beredskap för en. Men det återstår att se och tänker man så kan man ju lika gärna gå och gräva ned sig. Tänkte sätta mig o börja skriva på min uppsatser som ska vara inlämnade imorgon. Man har ingen motivation what so ever men vill jag ha min utbildning så ska jag fan ta och sätta ned foten och slutgöra detta. Plus detta e ju ngt som jag brinner för. Mm... brinner.... FAN OXÅ!  allt förknippar jag med ciggaretter! NEj dags o sätta mig ned och plugga och sätta tankarna i annat så tar jag och skriver en rad senare.

TJAO LAO!

~* Första blogginlägget *~

Har inte bloggat på länge men tyckte att det var dags o öppna min "publika" dagbok igen haha. Ska skriva vad som har med mitt liv o göra och det som kretsar runt mig.
(Det var ju ganska uppenbart men lika bra och nämna iaf).
Ja det är ju ett nytt år och till detta nya året så är det en bra start att börja om på nytt don´t you think? =)
Så i mitt första inlägg ska jag lägga upp mina mål ska skall få under detta år.

  1. Sluta röka!! ( En dålig vana jag har haft i 7 år ungefär och det skall få ett slut! )
  2. Börja träna. ( Lika bra att man blir hälsosam också ).
  3. Få ordning på mitt omtumlande liv och komma på fötter.
  4. Fixa ett jobb.
  5. Få färdigt studierna!


Ja det var då "löftena" Undra varför dom kallas löften? Inte många i som håller dom heller så borde få ett nytt namn haha. kanske... ja.. hm... Försök listan? ne usch jag e så dålig på detta haha. Men men ha det o det kommer höras från mig med ! TJAO!


RSS 2.0